Partner praktijkleren


Bikkelz Sociaal ondernemend is als leerwerkbedrijf voor het bieden van praktijkervaringstaken de belangrijkste partner voor de succesvolle inrichting van de scholingstrajecten van Rensson Opleidingen en Trainingen.

Re-integratie trajecten worden vaak geholpen door de vele mogelijkheden die Bikkelz biedt op het gebied van werkervaringsplaatsen, van waaruit kandidaten kunnen ontdekken wat mogelijkheden en onmogelijkheden zijn in werk en werk-priv├ębalans.

Logo van van den Rensson

Bikkelz is samen met Rensson Opleidingen PSO Trede 3 gecertificeerd sinds 2015.

Naar de website van Bikkelz sociaal ondernemend? Klik hier.Partner LWT Controleur BMI


TBVB (Technisch Bureau voor Brandveiligheid) borgt voor het leerwerktraject naar Controleur Brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties goeddeels de inhoud. Frans Smolders is als mede-eigenaar van deze samenwerkingspartner tevens lid van de landelijk NEN 2535 commissie, die medeverantwoordelijk is voor de regelgeving rondom onderhoud en controles van brandmeldinstallaties.

Logo van van den Rensson

TBVB zorgt in samenwerking met Rensson Opleidingen voor de benodigde praktijkervaringsmogelijkheden voor de leerlingen en bij re-integratietrajecten kunnen deelnemers meelopen of een stuk werkervaring
opdoen binnen het betrokken werkveld, ter ori├źntatie op branche, beroep of werkzaamhedenPraktijkpartner website- en app-ontwikkeling


Galileo Academy is een echte sociale onderneming die zich o.a. richt op ontwikkelen van websites, mobile apps en webapplicaties. De medewerkers ontwerpen ook complete layouts van webshops en draaien hun hand niet om voor een logo-ontwerp of compleet nieuwe of veranderde huisstijl. Galileo Academy biedt in samenwerking met Rensson Opleidingen en Trainingen leer-/werktrajecten aan op het gebied van webdesign en appontwikkeling.

Logo van van den Rensson

Galileo Academy is net als Rensson Opleidingen PSO-gecertificeerd op de hoogste Trede 3.

Naar de website van Galileo Academy? Klik hier.