Werkwijze


Daar waar ontwikkelbehoefte is kan Rensson met haar opleidingskundigen een praktisch uitvoerbaar opleidingsplan maken. Het initiëren, organiseren en coördineren van scholing en training is onze business. Sommige opdrachtgevers noemen de Rensson-medewerker weleens gekscherend “opleidingsmakelaar”, maar ze weten dat ze een solide partner hebben als het om ontwikkelen van mensen gaat, als het om verbeteren van processen gaat, als het om beroepsaanvullende of beroepsopleidende scholing gaat.

Rensson Opleidingen en trainingen beheert een “buffettafel” aan mogelijkheden, ingericht door samenwerkingsverbanden en partnerships. Van professionele “éénpitters” tot contacten en contracten met rijkserkende MBO / HBO-scholingspartners. Trajecten kunnen zowel bedrijfsintern als –extern plaatsvinden.

Rensson onderscheidt zich van veel anderen door haar “driehoeks-aanpak”. We ontzorgen de opdrachtgever aan de ene kant, maar betrekken de opdrachtgever zodanig dat opleidingsinhoud ook kans krijgt in de praktijk. Te vaak gebeurt het dat mensen maar naar een cursus gaan, waarna er met de opgedane kennis en vaardigheden bijna niets gebeurt. Opleidingen zijn niet alleen bedoeld om een CV mooier te maken, maar vooral om met ontwikkeling bedrijfseconomische impact te genereren.